< Terug

kippenlever pate

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 500 gr Kippelevers, blokjes

* 1 ajuin, fijngesnipperd

* 1 teentje knoflook, fijngesnipperd

* 250 ml slagroom

* 1 klontje boter                                                                            500001

* 1 laurierblad                                                                                650793

* snuf chilipoeder                                                                       650801   

 * snuf kerriepoeder                                                                              

*snuf paprikapoeder                                                               650810

* peper                                                                                            656955

* zout                                                                                                655751

Bereiding
Bereidingswijze:

* Stoof in een pan de  ui, de knoflook en het laurierblad aan in wat boter

* Voeg de kippenlevers toe en bak goudbruin

* Voeg de slagroom toe en breng op smaak met de paprikapoeder, chilipoeder, kerriepoeder, peper en zout

* Verwijder het laurierblad

* Mix met een handmixer tot een fijne pate

* Schenk het geheel in een bakblik, dek af met folie en laat minstens 24 uur opstijven in de koelkast alvorens te serveren

 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen