< Terug

Karinthië vink

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 800 gram varkensschouder z/been z/zwoerd.
  • 100 gram kinnebak.
  • 100 gram rundersnippers (max. 20% vet).
  • Serano ham, Monvervi 103750.
  • Parmezaanse kaas (schilfers), Castellino 500756.
  • 20 gram Verstegen kleurbehoudend middel vloeibaar 650751.
  • 55 gram Verstegen slavinken mix pikant nieuw 657047.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Vlees licht aangevroren 8mm malen.
  • Mengen met de Slavinkenmix Pikant en Kleurbehoudend Middel Vloeibaar.
  • Malen door de 3mm plaat en mengen. / Rolletjes vormen van ca. 85 gram.
  • Omwikkel elk rolletje met een plakje serano ham.
  • Dip de uiteinden in de parmezaanse kaasschilfers.
  • Decoreer met een vers blaadje basilicum.

Consumentenbereidingsadvies:
Braad de Karinthië Vink in de boter op laag vuur.
Serveertip:
Lekker met aardappelgratin en gewokte spruiten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen