< Terug

Kalfsrollade Hollands

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kg kalfs-bloemstuk.
  • 10 gram mix voor rollade met zout, Verstegen 650910.
  • 3 gram kodor, Verstegen 651145.
  • World grill basic seasalt, Verstegen 651259.
  • Katoenkoord rood/wit, Verstegen 800603.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Controleer het kalfs-bloemstuk op vliezen en snijd het aan de onderzijde twee keer licht in.
  • Maak het mengsel van mix voor rollade met zout en kodor.
  • Bestrooi de onderkant en de inkepingen van de rollade met het kruidenmengsel en wrijf dit goed in.
  • Knoop de rollade op met katoenkoord rood/wit en marineer de buitenzijde met world grill basic seasalt.

Bereidingswijze:

Gaar de kalfsrollade na het aanbraden in de oven op 160 graden tot een kern van 55 graden.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen