< Terug

Jagerfilet

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gr. varkensfiletlapjes
200 gr. champignons gesneden 2e klasse 750144
200 gr. spekblokjes gezouten en gerookt 101763
100 gr. Scheid Bospaddenstoelenmarinade 654969
20 gr. Scheid Jagermix 657567
100 gr. gebakken uitjes 656850

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de filetlapjes in als een tasje.
  • Maak een mengsel van uitjes, spekjes en champignons.
  • Meng dit met de bospaddenstoelenmarinade (50 gram per kilo).
  • Vul de filet zo vol mogelijk met het mengsel.
  • Maak de filet dicht met een prikker.
  • Smeer het lapje in mte de bospaddenstoelenmarinade.
  • Garneer de filet met de jagermix.

Consumentenbereiding:
Braad de Jagerfilet gedurende 15 minuten in ruime boter.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen