< Terug

Gratin Schotel met Rolladeschijf

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 350 gram Aardappel (schijfjes, voorgekookt) 400190
  • 1 kilo Varkensfilet
  • 200 gram Verstegen Gratinsaus 201486
  • 10 gram Verstegen World Grill Cielo Rosso 651278
  • 7-8 gram Zout (keuken) 654502
  • 80 gram Abrikozen gedroogd (geweld)
  • 5 gram Verstegen Mix voor Rollade R17  650864
  • Verstegen Season pepper Arabiatta pure 657085
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng de aardappelschijfjes met de World Grill Cielo Rosso.
  • Leg in een ovenbakje de helft van de aardappelschijfjes en giet hier een beetje Gratinsaus overheen
  • Plaats het restant van de aardappelschijfjes op de saus en overgiet ze nogmaals met de Gratinsaus.
  • Snijd de varkensfilet open en kruid hem met het zout en R 17. · Leg de abrikozen op de filet.
  • Rol de filet met abrikozen op en bind hem op tot een mooie rollade van gelijke dikte.
  • Snijd plakken van 1 cm dik en leg per ovenbakje 2 rolladeschijven boven op de aardappeltjes.
  • Strijk de rolladeschijven af met wat Gratinsaus en decoreer het geheel met SP Arabiatta.


Consumentenbereidingsadvies:
Verwarm de oven voor op 180°C en braad de Gratinschotel gedurende 20-25 minuten op 160°C (per 2 schijven). Verhoog daarna de temperatuur naar 180°C en gratineer de schotel 8 minuten.


Serveertip:
Heerlijk en feestelijk ovengerecht. Serveer er gebakken spruitjes met spekblokjes, een gesnipperd uitje en stukjes appel bij.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen