< Terug

Gevulde varkenslende met pruimen en knoflook

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 2 kg varkenslende.
  • 200 gram pruimen (gedroogd).
  • 20 gram world spice blend Mediterranean, Verstegen 650925.
  • 150 gram world grill  cielo rosso, Verstegen 651278.
  • Knoflooktenen,
  • Zongedroogde tomaten, Les Chanterels 550016.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Neem het stuk varkenslende en maak een paar inkepingen zodat het gevuld kan worden.
  • Vul de inkepingen met de gedroogde pruimen, zongedroogde tomaten en gepelde knoflooktenen.
  • Kruid en wrijf de varkenslende goed in met de world spice blend Mediterranean.
  • Marnineer vervolgens de buitenkant met world grill cielo rosso.

Bereidingsadvies:

Gaar de gevulde varkenslende met pruimen en knoflook op de BBQ tot de gewenste gaarheid.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen