SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Gegrilde Parelhoen salade
Ingrediënten
Ingrediënten:
100 gram Parelhoenfilet.
400 gram saladmix.
500 gram bospaddenstoelen.
1 bakje cherrytomaten.
4 stuks vijgen.
100 gram world grill Indonesian, Verstegen 651288.
Kerriesaus, Verstegen 201472.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Verwijder het overtollig vet van de Parelhoenfilet.
Vacumeer de Parelhoenfilet met de world grill Indonesian en laat dit 8 a 10 uur rusten.
Pocheer de gemarineerde Parelhoen in een vacuumzak in een voorverwarmde steamer van 70 graden stoom gedurende 15 a 20 minuten, direct koelen op ijswater.
Was de salademix en gril de bospaddenstoelen in een grillpan.
Doe de gewassen salademix op een bord of schaal en decoreer dit met de cherrytomaatjes, de vijgen en de gegrilde bospaddenstoelen.
Haal de gepocheerde Parelhoen uit de vacuumzak, grill deze kort aan in een hete grillpan.
Snijd de gegrilde Parelhoen en leg dit boven op de salade.
Schenk wat kerriesaus over de salade en draai er met een pepermolen van fruitpepper orange overheen.
Serveertip:
Bijzonder smakeljke salade in combinatie met grof notenbrood en gezouten boter.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen