< Terug

Contra Diana

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gr. rosbief
200 gr. rauwe ham 106900
50 gr. preiringen, dungesneden 
100 gr. Scheid Kruidensaus Diana 656715
20 gr. Scheid Jagermix 657567
katoenkoord zwart 800105

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de rosbief open en plet deze voor een rollade.
  • Smeer de rosbief aan de binnenzijde in met de Kruidensaus Diana.
  • Leg hierover de rauwe ham en rol het vlees op.
  • Knoop het vlees op als een rollade met het zwarte katoenkoord.
  • Snijd het vleesin schijven tussen het katoenkoord door.
  • Smeer de schijven helemaal in met de Kruidensaus Diana.
  • Bestrooi de bovenkant met de Jagermix en de preiringen.

Consumentenbereiding:
Braad het vleesin boter gedurende 30 minuten op half hoog vuur.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen