< Terug

Charmante Champignon druivenschotel

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 450 gr Peka kookaardappelen                                          400195

* 400 gr kalkoenfilet, in reepjes

* 1 rode ui, gesnipperd

* 1 teentje knoflook, gesnipperd

* 250 gr kastanjechampignons, plakjes

* 1 bosje bospeen, in stukken, beetgaar

* 125 gr pitloze witte druiven

* 100 gr roomkaas

* 200 gr doperwten, Ardo                                                        400530

* olijfolie 

Bereiding
Bereidingswijze:

* Stoom ( of kook) de aardappelen in 10-12 minuten gaar

* Verhit een scheut olie in een pan en bak de kalkoenfilet goudbruin

* Bak de ui, champignons en de knoflook mee

* Voeg de druiven, de doperwten en de roomkaas toe aan het vlees en goed doorroeren tot de kaas gesmolten is

*Breng op smaak met wat peper en zout

*Meng dit geheel met de aardappelen en garneer eventueel af met wat tuinkers

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen