< Terug

Captains Plate

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1000 gram Rosbief, dunne plakjes van 60 gram  (vinkenlapjes)

3 rolletjes per bakje

* 1000 gram Garnalen gepeld 600200

4 garnalen per bakje

* 200 gram Zeekraal ( of lamsoor, indien vrkrijgbaar)

* 80 gram Scheid Kruidenolie Saphiro Sunrise 654960

* 10 gram Scheid Bombay kruidenmelange 657552

* Plakjes limoen

* Grillbakje alu 857198 OF

* Ovenbakje alu 857199

* Deksel t.b.v. grill/ovenbakje

Bereiding
Bereidingswijze:

* Marineer de lapjes  en de garnalen met de kruidenolie Saphiro Sunrise en rol op

* Leg de helft van de zeekraal op de bodem van het bakje

* Leg de rolletjes  op de zeekraal en leg tusen de rolletjes de gemarineerde garnalen

* Werk af met zeekraal

* Het geheel bestrooien met de Bombay kruidenmelange

* Leg over het geheel een paar plakjes limoen

Consumentenbereiding:

BBQ: in het grillschaaltje 8 minuten op een dichte bbq

OVEN: in het ovenschaaltje 12 inuten op 180°C

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen