< Terug

Boereworst Zuid Afrikaans

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 700 gram Rundersnippers, max 20% vet

* 300 gram Varkensbuik z/b, z/zw

* 10 gram Basterdsuiker

* 0,5 dl Water

* 0,5 dl Rode wijn

* 8 gram Keukenzout                                                              656882

* 0,5 gram Kruidnagel,gemalen                                        650804

* 0,5 gram Nootmuskaar Banda gemalen                  650809

* 4 gram Excellent Pure                                                        450860

* Varkensdarmen opgestr.32/35 5x91 meter

Bereiding
Bereidingswijze:

* Draai het vlees door de 5 mm plaat

* Mengen met het water,de rode wijn,zout,basterdsuiker,Excellent en de kruiden

* Draai nogmaals door de 5 mm plaat

* Uitstoppen in goed uitgewaterde varkensdarmen op circa 110 gram

Consumenten advies:

Boter in de pan smelten, voor deze begint te bruisen de worst in de pan doen en onder regelmaatig keren de worstd op middelhoog vuur in ongeveer 15 minuten gaar braden

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen