* 700 gram Rundersnippers, max 20% vet
* 300 gram Varkensbuik z/b, z/zw
* 10 gram Basterdsuiker
* 0,5 dl Water
* 0,5 dl Rode wijn
* 8 gram Keukenzout 656882
* 0,5 gram Kruidnagel,gemalen 650804
* 0,5 gram Nootmuskaar Banda gemalen 650809
* 4 gram Excellent Pure 450860
* Varkensdarmen opgestr.32/35 5x91 meter
* Draai het vlees door de 5 mm plaat
* Mengen met het water,de rode wijn,zout,basterdsuiker,Excellent en de kruiden
* Draai nogmaals door de 5 mm plaat
* Uitstoppen in goed uitgewaterde varkensdarmen op circa 110 gram
Consumenten advies:
Boter in de pan smelten, voor deze begint te bruisen de worst in de pan doen en onder regelmaatig keren de worstd op middelhoog vuur in ongeveer 15 minuten gaar braden