SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Barbequiche
Anti Kookboek
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde Hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Beef Teppanyaki
Ingrediënten
Ingrediënten:
Rucola
Rosbief
104306
Oosterse sesamsaus
204577
Rosbief , plakjes, 80 gr per bakje
104306
Gebakken uitjes POH
656850
Sesamzaadjes, wit, Yama
654876
Bakjes en deksels
859456
/
859457
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Het bakje vullen met Rucola
In het midden vullen met de Japanse sesamsaus
Per bakje 80 gram rosbief verdelen
Weer in het midden vullen met Japanse sesamsaus
Strooi hierover gebakken uitjes
Afwerken met rucola en de sesamzaadjes
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen