De heer Arts (sr.) heeft in 1961 het bedrijf opgericht. Toen nog onder de naam Arts Verswaren. In eerste instantie begonnen als Vleeswarengroothandel, maar al snel kwamen daar de kruiden en specerijen bij. In 2013 is het bedrijf overgenomen door VAV*VDB. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV diversArts divers en VDB divers.

 

Inmiddels bestaat ons basisassortiment uit een groot aantal soorten vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden, non-food én een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Wij importeren, exclusief voor de Nederlandse markt, een groot assortiment aan topproducten uit diverse landen, zoals Torreon (Spanje), Busseto en Renzini (Italië), Loste (Frankrijk) en Schulte en Reinert (Duitsland).

 

  

Ons marktgebied bestrijkt grofweg Zeeland, Noord Brabant, een gedeelte van Gelderland en Limburg en het grensgebied met België.

 

De toegevoegde waarde van VAV divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzetverhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.

  

Ons marktgebied bestrijkt Brabant, Gelderland en Limburg.

 

De toegevoegde waarde van Arts divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzetverhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.