MISSIE:

De VAV*groep is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentenzaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

 

 

 

VISIE EN AMBITIE:

De VAV*groep wil zich naast de versspecialist positioneren om gezamenlijk te werken aan een benadering van de consument die resulteert in een rendabele continuïteit voor beiden. Ontzorgen is haar devies en dit wil de organisatie bereiken in de rol van een vooraanstaande partner die degelijk, betrouwbaar en eerlijk invulling geeft aan de gewenste ondersteuning van detaillisten. 

 

Omdat de VAV*groep een grote verantwoordelijkheid heeft naar de medewerkers, toeleveranciers, klanten en de uiteindelijke consument, staat kwaliteit, eerlijkheid en klantpartnerschap centraal.

 

De toegevoegde waarde van de VAV*groep bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzetverhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten. Door het brede assortiment wat de VAV*groep levert is hierin bijna alles mogelijk vanuit haar voorraad of bestelpositie.

 

Met behulp van deze aandacht wil de VAV*groep de lokale marktpositie van de ondernemer versterken, de productkennis bij de medewerkers van de detaillist verhogen en helpen de doelgroep te verbreden.