Verpakkingen zijn onlosmakelijk verbonden met het verkopen van voedingsmiddelen. Dat dit verantwoord en hygiënisch moet gebeuren is vanzelfsprekend. Tegenwoordig spreken we ook over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Met MVO geeft een bedrijf aan bezig te zijn met de gevolgen van bedrijfsactiviteiten op het milieu. Verpakking is daar onderdeel van. Uiteindelijk komt al het verpakkingsmateriaal in het milieu terecht. Bij VAV divers zijn we ons daarvan bewust en proberen we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen in te kopen die óf recyclebaar zijn óf op een andere wijze het milieu minder belasten.

 

Recentelijk hebben wij onze verpakkingslijn van papier omgezet naar FSC papier. 

Een ander voorbeeld is ons vleeswarenschaaltje: één van de meest gebruikte artikelen. Dit is nu gemaakt van recyclebaar materiaal (Local Hero) en dus minder belastend voor het milieu.

 

In het assortiment hebben wij naast de reguliere artikelen ook slagersbenodigdheden zoals uitbeenmessen, koksmessen etc.

 

Alles bij één leverancier:

- Bakken, schalen en deksels

- Tassen een zakken van papier en/of kunststof

- Folies en vacuümzakken

- Hygiëneproducten en slagerij- en koksbenodigdheden

- Schoonmaakmiddelen en materialen

 

De meeste verpakkingen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te leveren, ook met een eigen ontwerp. Vraag je vertegenwoordiger gerust om advies.